logo_architecten_negatief_black_700

cAs & co makelaars werken samen met atelier cAs architecten!

Soms zien kopers niet meteen de mogelijkheden van de woning of het gebouw. Om de mogelijkheden toch optimaal te benutten bieden wij potentiële kopers de gelegenheid om een professioneel schetsontwerp te laten maken van het exterieur, het interieur en/of de tuin. Als de verbouwingswerkzaamheden doorgaan dan kan Atelier cAs architecten zorgdragen voor o.a. de benodigde vergunningen, de werktekeningen, de aanbesteding, de bouwbegeleiding, enz .

Maar ook de verkoper van een woning of een gebouw kan schetsen laten maken. De woning of het gebouw wordt daardoor nog interessanter voor kopers!

Uiteraard kan Atelier cAs architecten, indien u bouwgrond heeft gekocht, zorgdragen voor het ontwerp en de verdere uitwerking van uw nieuwe woning of andere gebouwen.

Bij Atelier cAs architecten werken uitsluitend professionele en enthousiaste medewerkers en de architecten zijn allen geregistreerd in het Nederlands Architecten Register.

Atelier cAs architecten leveren hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking met een uitgesproken materiaalkeuze en strakke detaillering.