logo_ontwerpers_negatief_black_700

cAs & co makelaars werken samen met Studio cAs ontwerpers!

De ontwerpers van Studio cAs adviseren, creëren, ontwerpen en realiseren interieurs op maat, afgewerkt tot in de kleinste details. Natuurlijke materialen, doordachte ontwerpen zetten de toon met een innovatief design en styling als uitgangspunt.

Door aandachtig te luisteren naar uw behoeften en esthetische wensen wordt een ontwerp gemaakt dat uniek, creatief en vooral persoonlijk is. Per slot van rekening moet u zich vooral thuis voelen in uw woning. Met de juiste verhoudingen tussen ruimte, licht en inrichting, komt uw interieur het beste tot zijn recht.

Studio cAs ontwerpers bieden interieurs voor uw huis, winkel, kantoor, praktijk of bedrijf met een doordacht concept voor meubilering, stoffering, verlichting en ontwerp. Zij geven u een professioneel advies voor de toe te passen materialen, kleuren, indelingen en modellen.

Door de grote ervaring op het gebied van ontwerp en styling en de gedegen vakkennis bent u verzekerd van kwaliteit. Het resultaat is een uitgebalanceerde woon- of winkel-, praktijk-, kantooromgeving met ruimtelijke dimensies, een afspiegeling van uw wensen en een versterking van uw identiteit. Omdat klasse en kwaliteit een tijdloos karakter hebben heeft u veel en lang plezier van uw interieur.